14 november thema-avond alvleesklierkanker & meet and greet Willem

Gepubliceerd op: 29 oktober 2018

Avond van alvleesklierkanker - meet & greet Willem

Lancering documentaire 'Hoe gaat het nu met Willem' tijdens thema-avond.

Op 14 november - de vooravond van Wereld Alvleesklierkankerdag - organiseert de Maag Lever Darm Stichting de Avond van alvleesklierkanker.' Een avond waarop o.a. onder select gezelschap de documentaire 'Hoe gaat het nu met Willem' in première gaat. 
mobilewillem

Willem Brethouwer kreeg anderhalf jaar geleden de diagnose alvleesklierkanker. Willem vertelt: "De Maag Lever Darm Stichting heeft mij de afgelopen periode intensief gevolgd in mijn behandeling. Van mijn eerste chemokuur tot aan deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse en de dagen daarna: ik heb mijn verhaal via vlogs en blogs kunnen delen met een breed publiek. Van deze reis wordt op dit moment een documentaire gemaakt. Het lijkt me prachtig om deze documentaire te lanceren tijdens een thema-avond over alvleesklierkanker, onder gezelschap van alle lieve mensen die mij de afgelopen maanden trouw gevolgd hebben."

"Je kunt je via het formulier onderaan deze pagina aanmelden voor de avond. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij, want vol=vol!"

Willems' blogs, vlogs en reportages zijn gedeeld via mlds.nl/willem en social media kanalen van de Maag Lever Darm Stichting. "Alle reacties die daarop binnenkwamen, hebben mij en Wil altijd enorm gesteund. Het was altijd weer hartverwarmend om de betrokkenheid te ervaren. En de persoonlijke verhalen die gedeeld zijn, raken ons. Daarom willen wij jullie graag de mogelijkheid geven om als eerst de documentaire te mogen zien. Ik hoop jullie die avond te ontmoeten."

"Ik hoop jullie die avond te ontmoeten."
- Willem Brethouwer

UPDATE / LET OP: Het maximum aantal plaatsen is gereserveerd. Heb je toch interesse om aanwezig te zijn? Via het formulier meld je je aan voor de reservelijst. We sturen je dan een mailtje wanneer er nog een plekje vrijkomt. 

 

Programma 14 november

Op woensdagavond 14 november, de vooravond van Wereld Alvleesklierkankerdag, organiseert de Maag Lever Darm Stichting een thema-avond over deze ziekte. Een avond waarop de documentaire 'Hoe is het nu met Willem' wordt gelanceerd, waarin Prof. Dr. Marc Besselink (AMC) ingaat op de stand van zaken rond onderzoek en behandeling bij alvleesklierkanker. Daarnaast vertelt patiëntenorganisatie Living With Hope over het belang van betere zorg en meer onderzoek.   

Locatie: Cinema LAB111, Amsterdam. (Arie Biemondstraat 111, Amsterdam)

Tijd: 

18:30-19:00

Ontvangst

19:00-21:00

- Première documentaire 'Hoe is het nu met Willem'

- Toelichting Prof. Dr. Marc Besselink  - stand van zaken onderzoek

- Living with Hope 

21:00 - 22:00

Borrel

Aanmelding reservelijst 14 november (volgeboekt)

Bron: Maag Lever Darm Stichting

Updates van Willem

Wilt u geen verhaal missen van Willem?
Schrijf u dan snel in. 

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven